Grote verzorgde veehouderij met een rationele koeienstal. De boerderij is gelegen ten oosten van Lintrup City, ca. 8 km ten zuiden van Brørup en 6 km ten noordwesten van Rødding.  De productieomvang is gebaseerd op een art. 16 omgevingsvergunning uit 2021, waarbij de productieomvang wordt berekend op basis van het productieoppervlak. In totaal is er een basis voor ca. 500 jaarlijkse koeien + fokken.

De totale kadastrale oppervlakte voor het gehele bedrijf bedraagt ​​in totaal 176.0245 ha, waarvan het subsidiabele eigendomsgebied ca. 164,21 ha volgens veldplan 2022. De resterende 11,81 ha of 6,7% respectievelijk bouwgrond bestaat uit beschutte omheining, bos en natuur. Inclusief pachtgrond teelt de verkoper in 2022, volgens het akkerplan 243,09 ha.

De bodemkwaliteit is zeer goed, variërend van overwegend kleigemengde zandgrond tot zandbandige kleigrond, maar ook kleinere gebieden met een hoger humusgehalte. Er is de mogelijkheid van veldirrigatie op grotere gebieden, en verstandige apparatuur en irrigatiemachines zijn inbegrepen.

De bestemming van het bedrijf is prima, zowel eigendom als gehuurde grond is goed gelegen ten opzichte van de gebouwen.

Het pand wordt gerund met een Jersey-kudde en wordt in volle werking verkocht, met ca. 500 jersey koeien + ca. 350 stuks jongvee. Ook is er een geschikte voorraad voer en machines aanwezig. De verkoper is ook bereid om de koper op weg te helpen in de dagelijkse werkroutines.

Zo kunt u ons bereiken

Voor vragen, informatie of voor het maken van een afspraak kunt u ons bereiken via onderstaande gegevens, of vul het onderstaande contactformulier in. 

  • 0592 545451
  • 06 82012362
  • info@farms4sale.eu

Kenmerken

Interesse in deze boerderij?

Het zien van een mogelijke nieuwe woon- en werkplek kan uw fantasie flink op gang brengen. Echter kan het ook een hoop vragen of nieuwsgierigheid opwekken. Neem daarom gerust contact met ons op als u een goed gevoel krijgt bij deze boerderij. Ons team staat voor u klaar.

Wellicht ook interessant

Dalarna, Zweden

Overige Op aanvraag


52 ha melkveebedrijf

Loire Atlantique, Frankrijk

Frankrijk Op aanvraag


208 ha melkveebedrijf

Cotes D'Armor, Frankrijk

Frankrijk Op aanvraag


180 ha melkveebedrijf