Lundsgård wordt hierbij te koop aangeboden.

Het bedrijf omvat ca. 145 stuks melkvee met bijbehorende jongvee en 133 ha grond waarvan ca. 112 ha in rotatie + 5,4 ha in permanent gras. De grond heeft een overwegend goede kredietwaardigheid.

De stallen op het bedrijf zijn gebouwd in 2003 met daarin plek voor 136 stuks melkvee en daarnaast 41 plekken voor vaarsen en jongvee.  Alle dieren zijn dus verzameld in één gebouw. Het melken gebeurt met 2 robots van het merk Lely (A3) uit 2008. 

Andere bedrijfsgebouwen zijn ingericht en hebben allemaal een functie in de operatie zodat een efficiënte en rationele workflow kan worden gerealiseerd.
Er zijn 2 woningen voor het pand. De originele vakwerkboerderij uit 1827 met een woonoppervlakte van 144 m2 en een in 1972 gebouwde woning met een woonoppervlakte van 242 m2.


De woning wordt in volle exploitatie aangeboden incl. bemanning en volledige machines.
Voorraden worden berekend per de dag van overname en wordt verrekend tegen de dagprijs.
Al met al een verzorgd en operationeel geoptimaliseerd pand rondom.

Een hoge prestatie van de koeien en historische verdiensten op een hoog niveau kunnen worden gedocumenteerd.

Zo kunt u ons bereiken

Voor vragen, informatie of voor het maken van een afspraak kunt u ons bereiken via onderstaande gegevens, of vul het onderstaande contactformulier in. 

  • 0592 545451
  • 06 82012362
  • info@farms4sale.eu

Kenmerken

Interesse in deze boerderij?

Het zien van een mogelijke nieuwe woon- en werkplek kan uw fantasie flink op gang brengen. Echter kan het ook een hoop vragen of nieuwsgierigheid opwekken. Neem daarom gerust contact met ons op als u een goed gevoel krijgt bij deze boerderij. Ons team staat voor u klaar.

Wellicht ook interessant

Dalarna, Zweden

Overige Op aanvraag


52 ha melkveebedrijf

Loire Atlantique, Frankrijk

Frankrijk Op aanvraag


208 ha melkveebedrijf

Cotes D'Armor, Frankrijk

Frankrijk Op aanvraag


180 ha melkveebedrijf